Tjock

Jag är inte tjock direkt, men jag har väl blivigt lite mullig på senare dar.
Jag ska iallafall göra något åt det! Jag vill ha SNYGG kropp, inte avundas alla andra som har perfekta kroppar. Jag vill också vara snygg och ha vilka kläder jag vill på mig utan att behöva vara orolig för att se tjock ut.
Iallafall, idag har jag varit i skolan. Allt har varit som vanligt, har inte hänt något speciellt. Jag ljög!
På världsklass händer det alltid något annorlunda, varje dag! Idag till exempel, jag och Jennifer spöade skiten ur 1 stolpe och 2 stolar, Madde grät i en kvart pga myrinvasionen i korridoren, jag fick kväljningar av klumpigt, vidrigt blod på golvet, jag vann en omgång med rundpingis, jag och Melissa bytte byxor (en annan anledning till att jag känner mig tjock, jag fick knappt på mig dom) och jaa.. Vad hände mer? Det händer så mycket, och när man kommer hem har man glömt hälften.
Jag tänkte, för att göra detta inlägget lite roligare för er, ta en bild och lägga in på mig själv. Men verkligen alla bilder blir fula. Så tyvärr, det får bli en såndära favorit i repris!
Hörs ikväll, hejdå!

Kommentarerna

Förlåt, men jag får inte stilmallen att gå ihop med kommentarerna. Om ni klickar där man kommenterar inlägget så syns inte texten. Jag ska fixa en ny, ljusare design så det kommer att synas ;) Men vad tycker ni annars då med min 5minuters design? Den blev helt ok faktist. Ska sätta mig i eftermiddag om jag har tid, lust och ork med att fixa en ny. :)
Nu ska jag med bussen till skolan iallafall!
Ha det bra ;)
Och ja, jag vet att min läpp är sne. Jag var med om en landa-med-ansiktet-före-upplevelse när jag åkte pulka i.. 4an kanske? 3an?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0