-

Never ignore a person who loves you, cares for you, and misses you.
Because one day, you might wake up from your sleep and realize that
you lost the moon while counting the stars.



Det var ett tag sen sist..

Jag har ju varit ute i lysekil och skaffat lite bränna :)


Har precis haft kalas för far min som fyller 41 idag :) 
Nu håller jag på och städar lite, jag vet att man ska göra det innan kalas men jag hade fullt upp med kladdkaka och .. film (a) hähäh! Bytt lakarn, plockar och ska nog dammsuga.. Sååå jobbigt, men det måste göras!

Hur vad midsommar för er? Jag mådde lite vingligt och sprang in i en bil! Misstolka inte, men vi körde Irländsk Julafton ;) Vi kom fram till att det alltid händer massa galna saker när jag umgås med familjen Granlund.. Hahah! 

Några bilder då som sammanfattar dagarna tillsammans med min bästa vän och hennes familj :) Har inte haft så mycket tid till att fota för det vart fullt upp helatiden nästan men några bilder fick jag allt.. ;)


BTW..

Föresten, kan vara lite kul att veta.. Förra terminen hade jag 145p, sen bytte jag skola och fick helt plötsligt 210 påäng.
ME LIKE!

välkommen hem, dora! tack, tack..

varit på tågresa nu i en vecka och några dagar. Spenderat 53,5 timmar av resan sittandes på ett tåg.
När jag kom hem väntade ett kyvääär på min säng. Öppnade det och började nästan gråta av lycka!
Bild: MVG
Engelska: G
Hemkunskap: VG
Idrott: VG
Matte: VG
Musik: MVG
Biologi: G
Fysik: VG
Kemi: G
Geografi: G
Historia: G
Religion: G
Samhällskunskap: G
Slöjd: VG
Svenska: G
Teknik: VG

20x2= 40
15x6= 90
10x8= 80
80+90+40= 210!

När jag fick in den Priluminära (hur fan stavas det haha?) var lägsta poängen för att komma in på det programmet jag vill gå 165p. Jag kommer garanterat komma in! Om det ser likadant ut nu förståss. Får reda på om jag kommer in den 1 Juli. Såååå nervös! Längtar
Nu ska jag städa klart litegrann och gå och lägga mig. 
Såå, godnatt!
Btw, vet inte om jag hinner blogga imorn innan jag åker, ska vara i stan strax innan 11 i morn för att sen åka vidare till Lysekil där jag firar midsommar med Angelica och Aleks ;) Ha't gött!

candy is dandy but liquor is quicker

Vaknade och var helt jävla slut, precis som igår eller när det var, jag bara gäspade och gäspade. Orkade inte bry mig om utseendet idag för jag orkade inte, och jag ska ändå träna sen. Satte upp håret i en bulle, sen på med mössa så det inte syns, mjukisbyxor, en tshirt och tjocktröja. Mysigt! 
Åkte till Lyrfågeln och städade mitt gamla skåp, sen tog jag bussen till stan och träffa Faidrah en stund och sen tog jag bussen hit. Ska väl åka om en halvtimme kanske, ska kolla om jag kan ta träningen innan behandlingen :) För jag ska till sjukgymnastiken. 
Dendära behandlingen förresten. Den är jättekonstig haha! Dom sätter 4 sugproppar på min rygg som ger mig elstötar och axlarna rör sig av sig själva pga dom. Hahah! 

Imorn eftermiddag sitter jag på tåget upp till norrland utan någon dator med mig, så kommer antagligen inte blogga så mycket. Inte för jag gör det nu ändå. Hähä
Tumblr_lmihqmh03w1qhpf9yo1_500_large

ajklktw4e3rertfyghjhf

Jag hade skrivit typ en hel novell om min otroligt bra dag då kedjan hoppade två gånger och jag fick ett badkort som gäller hela sommaren på älvhögsborg. GUUUD VAD JAG BLIR ARG PÅ LAGGANDE INTERNET IBLAND ASSÅ! Det gick inte att ladda upp några bilder heller, får ladda ner google chrome. Någon annan gång. HEJDÅ h*rblogg.

Vad är det för dag idag?

Jag har ingen koll alls över huvud taget. Fick reda på igår att det var Juni, och då trodde jag att det var måndag. Folk snackar med mig utan att jag är medveten om det.. Ska jag fortsätta?
Jag är lite off just nu! Har inte bloggat på ett tag heller. Har väl lagt ner nästan kan man väl säga? På tisdag reser jag till Norrland i två veckor och kommer inte kunna blogga då. Sen ska jag iväg direkt till Ragnerudssjön och sen vet jag inte, men har funderingar på ännu en norrlandsresa i två veckor till. Den uppfattningen jag har fått om norrland finns det varken internet eller teckning på mobilen, men det stämmer väl inte? Jag har ingen aning! Jag har bara varit där en gång för sisådär.. Hmm.. 18 år sen? Nejmen, 2004 kanske det var.
Imorn ska jag upp vid halv 8-8 någon gång, ska vara hos sjukgymnasten halv 9. Roooligt! Kommer vara såå pigg, helt nyvaken osv.. ;) Jag var ju lagom pigg i morse när jag skulle upp, kändes som om jag var.. Svårt att beskriva men lite vinglig, ögonen vill inte vara öppna och jag kunde inte tänka riktigt. 
Iallafall, nu ska jag försöka somna till den härliga musiken som får en att tro att man är i Afganistan eller nåt. 
Godnatt!
BY THE FUCKING WAY! Varför kommer inte åskan hitåt? NU vill jag vara på öland :(

-

Skola - Hem - Vänersborg - Överby - Hem - Sjukgymnastiken - Hem
Skolan var lite roligare idag än igår :) Vi gick tipspromenad, pratade lite om nästa vecka och sen slutade vi. Sen gick jag hem med mina väskor, tog nått att äta innan jag tog bussen till Vänersborg där jag mötte Wilja. Vi gick till soc som hade stängt sen tog vi bussen till Överby och shoppade lite :)
Tog sedan bussen hem, lagade mat, åt och sen stack jag till sjukgymnasten :) Jag fick någon behandling på ryggen och somnade haha.
Sen cyklade jag hem igen och städade heela lägenheten så nu är det nystädat och fint!
Detta köpte jag på överby!
med mina väskor, tog nått att äta innan jag tog bussen till Vänersborg där jag mötte Wilja. Vi gick till soc som hade stängt sen tog vi bussen till Överby och shoppade lite :)
Tog sedan bussen hem, lagade mat, åt och sen stack jag till sjukgymnasten :) Jag fick någon behandling på ryggen och somnade haha.
Sen cyklade jag hem igen och städade heela lägenheten så nu är det nystädat och fint!

RSS 2.0