-

Vaknade av att Jemme skrek i mitt öra, jag fick springa upp och göra välling. Mysig morgon, sen kunde man inte somna om heller för Micke ligger och snarkar så hela lägenheten skakar. Nästan iallafall :o
Nej, nu ska jag ta mig något att äta. Ha en bra dag! PUSS OCH KRAM !

Dear John

& nu blire somna till film! wunderbart

Godnatt ♥

-

Har stått på en stege & målat utbygge hela dagen nästan. Har varit borta hos farmor'n en sväng också på fika :) Sjukt gott! Fick även en 500ing för att jag fixat moppekörkortet :) Tusen tack! 

Jag är inte riktigt klar med måleriet, men fixar resten imorn :)
Pengar rullar in som det ska, det går bra nu, det går bra nu, kompis...

-

Det verkar som om solen kommer fram trots allt. Hörs sen! Puss
Tumblr_le9yvrzzxu1qfkvyuo1_1280_large
pic: weheartit.com

-

" Ett av de lättaste och mest effektiva smaltipsen handlar om vatten. det är nämligen så att studier har visat att om du dricker ett stort glas vatten precis innan varje måltid äter du mindre, vilket är precis vad du vill! vatten har alltså ungefär samma funktion som de bantningspiller som får dig att känna dig mätt. skilladen är bara att bantningspiller är farligt och vatten är världens bästa dryck! många tror också att de är hungriga när de i själva verket är törstiga, eftersom det inte är så vanligt nu för tiden att dricka vatten (när det finns alternativ som läsk, energidryck, kaffe etc.). men visste du att du ska dricka 2-3 liter vatten om dagen? kroppen gör av med lika mycket under en dag och behöver påfyllning.

visste du också att vatten innehåller 0 kalorier och gör underverk med huden? ju mer vatten du dricker om dagen, desto finare hy får du. dessutom är vatten a och o när det gäller att hålla formen. vatten är helt enkelt världens smartaste dryck! "

http://skinspiration.devote.se/

4908738112_962f6f893a_b_large

pic: http://weheartit.com/


Halvkrasslig

Åkte till skolan och vände i morse, känndes som om jag hade en feberjävel på ingång så jag stack hem till Angelicas mormor. Som tur var gick det över efter att jag tagit några alvedon och sovit så nu är jag pigg som en .. SKOJAR! Jag har ont i hela kroppen! Helvete jävla förkylningsskit. Ska ner och värma riskudden nu och lägga den över axlarna. Fyfan vad gött! Hörs sen kanske.

Jag och min bästa vän Angelica ♥ HEHE


Musik

Jag fattar inte hur det kan vara så jävla underbart att lyssna på musik. La mig i sängen och skulle sova, men det blev så jävla tyst! Jag glömde mitt headset i skolan och kunde inte lyssna på musik utan att hela huset störs. Iallafall, så jag satte mig vid datorn och börjar gå igenom gamla spelningslistor på spotify.
Varför lyssnar jag inte på dom längre? Jag hittar massa gamla låtar som får mig att bli så jävla glad! Jag ska göra en spelningslista, med MASSA låtar som jag lyssnar / har lyssnat på så får ni se vad jag tycker om ;)
Den kommer inte bli kort kan jag ju säga direkt.

Goodnight sweetheart

Beställt klipptid på torsdag. Blir nog sidecut på båda sidorna om jag inte hinner ångra mig tills dess. Sen ska jag göra ett nytt försök på att få till en stjärna på ena sidan. Hade iallafall tänkt att spara håret där bak, för det är inte helt omöjligt att jag ångrar mig, ellerhur?

Iallafall, kom ganska nyss hem från ett kalas. Min kusin, Stina, fyllde 9 och Camilla har också fyllt år så vi firade dom två. Jag, Tim, Jonna och Adde stack ut i skogen till ett gammalt äckligt hus och vi var inte där många sekunder kan jag ju tala om. Minsta lilla snarret därifrån och vi var waaay långt bort. Jag kände inte ens fötterna när jag sprang! Sen tänkte vi gå tillbaka, men vi fastnade framför videoklipp på bilar, gokarts, cyklar och andra saker som jag också är superintresserad av! Menmen, kul var det iallafall ;) Tack för kvällen, alla!
Nu är jag supertrött så jag ska iallafall gå och lägga mig. Godnatt!
Jag blir inte bra på bild fortfarande och är för lat för en "favorit i repris"
=D

RSS 2.0